Error
  • JFolder::create: Path not in open_basedir paths

RANK INSIGNIA - ARMY LAND FORCES

State: Kosovo  /  Continent: Europa  /  Era: current

Kosovo  flag
English name: Kosovo  |  since 2008
Formal name:Republic of Kosovo
Original name:Republika e Kosovës
Last update: 2014-08-01  |  Version: 2.0  |  Graphic designer: Pavel Močoch

english name Kosovo Security Force

original name Forca e Sigurisë së Kosovës / Косовска безбедносна служба

date2008 - 2012

Ushtar Tetar
vojnik kaplar
Private Corporal
Rreshter Rreshter Rreshter klasit të parë Kapter dhe Flamurtar
vodnik stariji vodnik zastavnik zastavnik prve klase
Sergeant Staff Sergeant Sergeant Major Sergeant Major Class 1
Nëntoger Toger Kapiten
potporučnik poručnik kapetan
Second Lieutenant Lieutenant Captain
Major Nënkolonel Kolonel
major potpukovnik pukovnik
Major Lieutenant Colonel Colonel
Gjeneral brigade Gjeneral major Gjeneral lejtnant
brigadni general generalmajor generalpukovnik
Brigadier General Major General Lieutenant General